Hvordan lage en enkel hjemmeside 

Er du ute etter å lage en hjemmeside? I denne artikkelen skal vi fortelle litt om hvordan man kan lage en egen nettside og hva man bør tenke på. 

Hvordan lager man en enkel hjemmeside? 

Om du ønsker å lage en enkel hjemmeside så har du flere alternativer å velge mellom. Det er mange steder hvor man kan lage gratis hjemmesider, men da blir man låst til det oppsettet som de tilbyr. 

Når man lager sin egen nettside vil man gjerne gi den det uttrykket som skal gjenspeile innholdet i hjemmesiden. Da kan man ikke gå for de alternativene som er gratis fordi det sjeldent mulig å gjøre noe med oppsettet. 

Det finnes også mange tilbydere hvor man kan lage ordentlig hjemmesider med det uttrykket man vil ha. En annen ting å tenke på domene. Ønsker du en personlig nettside med navnet ditt for eksempel, kan man enten sjekke om domenet er tilgjengelig, eller man kan gå for en gratis hjemmeside hvor du vil få en nettside som for eksempel ser slik ut: navn.navnesen.wordpress.com. 

WordPress er mye brukt blant både firmaer og privatpersoner. Firmaer går som oftest for løsningene som koster penger, mens privatpersoner kan bruke den til å lage gratis hjemmesider. WordPress er forholdsvis enkelt å bruke, men det kan være tidkrevende slik som alle andre steder.  

Jo mer personlig uttrykk man vil gi til hjemmesiden sin, jo mer tid vil det ta å lage den. For de som ikke er komfortable med å lage sin egen hjemmeside eller rett og slett ikke har tid til det, så finnes det alternativer. Det finnes nemlig flere bedrifter som kan lage hjemmesiden for deg.  

Dette koster naturligvis penger, men om man ikke vet selv hvordan man skal gjøre det eller ikke har tid, så er det verdt å bruke profesjonelle til denne jobben. Webdesignere som jobber med å utvikle hjemmesider til daglig, kan gi deg det uttrykket du vil ha. 

En webdesigner har kunnskap om hvordan en hjemmeside skal lages, og de følger også med på ulike trender som er i markedet. På denne måten vil en webdesigner kunne lage en hjemmeside tilpasset det moderne uttrykket som trender for øyeblikket. 

En webdesigner kan også ta på seg ansvaret til å holde hjemmesiden din oppdatert ved å for eksempel endre uttrykket, vedlikehold eller til og med å poste innlegg for deg.  

Kontakt oss 

Trenger du hjelp med å lage en hjemmeside? Da står vi i Din Webdesigner klar til å hjelpe deg. Vi har flere dyktige medarbeidere med lang fartstid innen webdesign. 

Ta gjerne kontakt med oss på e-post eller telefon for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud. Vi ser fram til å høre fra deg.